Risengrød i mikrobølgeovn

Risengrød kan også laves i mikrobølgeovnen i en skål med låg. Se hvordan du gør lige her.

Til 3 personer

Fedtfattig

Bland ris, vand og salt i en dyb skål med låg. Anbring skålen i mikrobølgeovnen, og kog ved højeste effekt i 5 minutter. Fortsæt kogningen ved lav effekt i 5 minutter. Tilsæt mælken og rør rundt. Fortsæt kogningen ved højeste effekt i 4 minutter. Fortsæt derefter kogningen ved lav effekt i 30 minutter.

Hvis grøden er for tynd, så kog den i 5 minutter mere. Hvis den er for stiv, så spæd til med lidt mælk, (det afhænger af, hvor tørre risene er).

Servér med sukker / kanel og evt. en smørklat. Velbekomme.

Indsendt af
d.
23.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.