Kartoffel- og Agurkesuppe med dild

Prøv denne lækre opskrift på kartoffel og agurkesuppe med dild, den er frisk og sund.

Ingredienser

Skær kartoflerne i tern. Skræl agurken, fjern kærnerne med en ske og skær den i tern. Smelt smørret i kasserollen ved middel varme og svits kartoflerne i en halv snes minutter under omrøring.

Tilsæt så agurken og det knuste hvidløg. Svits i yderligere et minut. Tilføj hønsebouillonen og 2 deciliter vand, den hakkede dild og en teskefuld salt. Kog kraftigt op og dæmp så varmen. Lad suppen simre under låg i en halv snes minutter. Rør jævnligt. Purer eller blend suppen i mindre portioner og hæld den tilbage. Tilsæt citronsaft.

Smag til med salt og server pyntet med dildkviste - giv evt. en skefuld yoghurt til hver portion.

Indsendt af
d.
17.05.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.