Koteletter med pastinak og gulerødder
Til 4 personer
- 600 g koteletter (600 g svarer til cirka 5 koteletter)
- 3 gulerødder
- 1 pastinak
- 1 løg
- 1 porre
- rosmarin
- basilikum
- olie
- salt
- peber
Steg koteletterne let på panden, så de får farve. Skræl pastinakroden og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i cirka 1 cm tykke skiver. Skræl løget og del det i 8 både. Klargør porren og skær den i ½ cm tykke skiver. Tag et ildfast fad og smør det med olie i bunden. Læg de let stegte koteletter ned i fadet, drys grøntsagerne hen over, krydr godt med rosmarin, basilikum, salt og peber. Hæld lidt vand ved, og put fadet ind i ovnen. Lad det hele stege ved 180 grader i cirka 30 minutter (det kan også stå længere). Serveres evt. med let stegte grøntsager, og ovnbagte kartofler drysset med frisk persille.
- Indsendt af
- d.
- 24.10.07.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Kødretter ›
- Koteletter