Koteletter med pastinak og gulerødder

Til 4 personer

Fedtfattig

Steg koteletterne let på panden, så de får farve. Skræl pastinakroden og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i cirka 1 cm tykke skiver. Skræl løget og del det i 8 både. Klargør porren og skær den i ½ cm tykke skiver. Tag et ildfast fad og smør det med olie i bunden. Læg de let stegte koteletter ned i fadet, drys grøntsagerne hen over, krydr godt med rosmarin, basilikum, salt og peber. Hæld lidt vand ved, og put fadet ind i ovnen. Lad det hele stege ved 180 grader i cirka 30 minutter (det kan også stå længere). Serveres evt. med let stegte grøntsager, og ovnbagte kartofler drysset med frisk persille.

Indsendt af
d.
24.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.