Spaghetti med muslinger og tun

Tun, muslinger og andet bruges til at lave en god sauce, som hældes over spaghettien ved servering.

Til 4 personer

Fedtfattig

Vand til spaghetti sættes over. Når vandet koger, kommes spaghettien i. Muslingerne ordnes, hår og evt. små skaller fjernes, og muslingerne lægges på et stykke køkkenrulle. I en gryde varmes lidt olie, tunen tilsættes, og deles i små stykker. Hakket hvidløg tilsættes, og det hele må endelig ikke steges ved for høj varme. Flåede tomater tilsættes. Muslingerne tilsættes et par minutter før spaghettien er færdig. Efter at muslingerne er kommet i, må retten ikke koge, kun varmes. Smag til med lidt salt.

Spaghettien sies og kommes i en skål, tunsovsen hældes over, og der pyntes med frisk persille. Velbekomme.

Indsendt af
d.
26.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.