Durumboller

Durumbolle opskrift.

Ingredienser

Rør gær og vand sammen, tilsæt durummel, olie og salt. Rør det hele sammen og lad dejen stå i cirka 30 minutter.
Tilsæt hvedemel lidt ad gangen, ælt dejen godt igennem. Dejen skal være lidt klæbrig. Rul dejen til en kugle, og vend den i olie i en skål. Læg et fugtigt viskestykke over skålen, og lad dejen hæve i cirka 3 timer. Form dejen til 1 brød eller 10 boller. Lad brødet / bollerne efterhæve i cirka 30 minutter, til dobbelt størrelse.
Bag ved 220 grader midt i ovnen. Brød bages i 1/2 time, og boller i cirka 20 minutter.

Indsendt af
d.
31.10.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.