Rødvinsgryde

Til 4 personer

Tilbehør

Svinemørbraden skæres i 2 cm tykke skiver og brunes på en tør pande. Skiverne lægges derefter over på en tallerken.

Løgene skæres i både, steges bløde, og lægges over på en anden tallerken. Champignonerne renses og skæres i halve, og steges møre.

Fløden og mælken tilsættes på panden, og koger let op.

Oksebouillonterningerne tilsættes sammen med rødvinen, og får et let opkog, så alkoholen kan fordampe. Nu tilføjes svinemørbraden og de stegte løg, og retten jævnes med maizenamel. Pas på at retten ikke bliver for varm, for så vil den skille.

Indsendt af
d.
01.11.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.