Torsk med sennep og grønsager
Til 4 personer
- 600 g torskefilet (sej kan også bruges)
- 2 porrer
- 2 gulerødder
- 2 løg
- 4 1/2 tomater
- sennep
- 2 tsk timian
- salt
- peber
Porrerne rengøres og snittes fint. Gulerødderne snittes. Porrer, gulerødder og timian koges i cirka 5 minutter i lidt vand. Grøntsagerne kommes derefter i et smurt ovnfast fad.
Torsken smøres med sennep på den ene side og lægges oven på grøntsagerne med sennepssiden nedad. Det hele krydres med salt og peber. Løgene snittes i ringe og fordeles over torsken. Til sidst lægges et låg af tomat skiver på.
Fadet sættes i ovnen i cirka 40-45 minutter ved 200 grader. Serveres med ris eller nye kartofler.
- Indsendt af
- d.
- 01.11.07.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Torsk