Kyllingeruller med braiserede rødbeder

Til 4 personer

Fedtfattig

Flæk kyllingebrysterne 3/4 igennem på langs, og læg en skive ost, og 4-5 basilikumblade ind i, rul derefter brystfileterne sammen, og bind dem sammen med kødsnor (som en rullepølse). Kog rødbederne i letsaltet vand i cirka 5-8 minutter, og køl dem af i koldt vand. Smut skrællen af og skær dem i rustikke stykker på cirka 5x5 cm. Kom rødbederne i et ildfast fad med balsamico og brun farin, tildæk med alufolie, og bag dem i en forvarmet ovn ved 210 grader i 25-30 minutter.

Varm en gryde med olie, og brun de rullede kyllingebryster, til de er gyldenbrune, og hæld vinen i. Lad det koge i cirka 15-20 minutter. Tag derefter de rullede bryster op. Skær dem fri af snoren, og derefter skæres de i skrå skiver.
Anret først de braiserede rødbeder på midten af tallerkenen, læg kyllingebrystskiverne ovenpå, og hæld en smule af saucen over. Tegn derefter en streg med rødbedelagen rundt om. Velbekomme.

Indsendt af
d.
07.11.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.