Grøntsager med karry

En overflod af gode grøntsager på panden og dejlige krydderier. Spises til kød eller fisk.

Ingredienser

Fedtfattig

Skræl alle grøntsager og skær dem i små ens tern.
Svits karry i olie på en pande, kom alle grøntsager på panden, og rør godt, til de er faldet lidt sammen, og alt har fået farve. Der kommes 1-2 små kopper vand ved, samt lidt timian, salt og peber, en smule chili (tilsæt gerne 1-2 tørrede chili) og 1 suppeterning. Det hele koges nu under låg, til det er mørt (cirka 40 minutter). Spises til alt kød og fisk. Rester kan med fordel spises en anden dag, evt. rørt i kartoffelmos, og bagt med revet ost ovenpå.
Velbekomme.

Indsendt af
d.
26.11.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.