Tunmousse med husblas

Tunmousse med husblas og bouillon. Serveres med flutes og evt. en god salat. Det er også rigtigt godt som sandwichfyld.

  • Hvis man hælder tunmoussen i nogle små forme, behøver den kun at stå på køl i 3 timer før den er klar.

Til 6 personer

Husblas lægges i blød i koldt vand. Væden hældes fra tunen, og tunen moses godt sammen med den finthakkede dild. Tilsæt creme fraiche.
Husblassen vrides op og smeltes i den kogende bouillon, og køles lidt af med citronsaft, inden det tilsættes tunmassen.
Smages til med salt, peber og citronsaft. Stilles koldt i 7 timer. Serveres med flutes og evt. salat. Den kan også anvendes som fyld i en sandwich.

Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.