Indisk ret

Autentisk indisk ret med oksekødstern i cremet og fyldig sovs med masser af smag. Dertil ris eller brød.

  • Det tager kun 20 minutter at lave denne indiske ret.

Til 2 personer

Varm fedtstoffet i en gryde, og brun kødet heri. Imens kødet brunes hakkes løg, tomater og grøn peber. Den grønne peber skal hakkes fint.
Kom de hakkede grøntsager, knust hvidløg, vand, salt, garam masala og chilipulver i gryden. Lad det simre i 10 minutter.
Tilsæt creme fraiche og giv retten et kort opkog. Hvis saucen er for tynd kan den evt. jævnes med lidt maizenamel.
Kan f.eks. serveres med basmatiris.

Indsendt af
d.
11.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.