Guldbarre-kage

Ingredienser

  • 200 gram hakket mørk guldbarre evt. med nødder
  • 3 stiftpiskede æggehvider

Glasur

Smelt smørret i en gryde ved svag varme, bland chokoladen i, og lad den smelte.
Pisk sukker, æggeblommer og kaffepulver i gryden, og hæld blandingen i en skål. Hæld mandler og mel i, og til allersidst de stiftpiskede æggehvider. Dejen skal blandes med en ”let” hånd.
Hæld dejen i en beklædt springform, der er smurt og let raspet. Lad kagen bage ved 200 grader i 30 minutter. Tag den ud, og lad den afkøle på en bagerist.

Til glasuren smeltes chokoladen over vandbad. Piskefløden får et opkog, og hældes i chokoladen. Det hele piskes godt, og afkøles lidt, inden det smøres på kagen.

Indsendt af
d.
12.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.