Kage med marengs

Bunde

Marengs

Creme

Bunde:
Pisk æggene og sukkeret godt sammen i en skål. Si de tørre ingredienser sammen i en anden skål, og bland dem derefter forsigtigt i, sammen med æggesnapsen. Hæld dejen i 2 runde forme, og bag kagen ved 175-200 grader i 12 minutter.

Marengs:
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukker lidt efter lidt. Pisk dette godt sammen. Kom blandingen i to forme beklædt med bagepapir, og kom formene i en forvarmet ovn på 150 grader. Stil ovnen på 100 grader og bag marengsen i cirka en time. Sluk for ovnen, og lad marengsene køle af i ovnen.

Creme:
Pisk æggeblommer og flormelis sammen. Smelt chokoladen over vandbad og lad den køle lidt igen. Bland chokoladen i æggesnapsen. Smør halvdelen af den piskede fløde på den ene kagebund, læg en marengsbund på. Smør dernæst med halvdelen af cremen, og læg den anden kagebund på. Smør så det sidste af fløden ovenpå den kagebund, og læg den anden marengsbund ovenpå. Slut af med creme. Godt er at gemme kagen i køleskabet i 6-8 timer, inden den bliver serveret.

Indsendt af
d.
26.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.