Marengs med marcipan og chokolademousse

Bunde

Chokolademousse

Bunde:
Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret, lidt efter lidt (cirka 1 deciliter ad gangen). Pisk dette sammen, indtil blandingen bliver til tykt guf. Riv marcipanen og rør den i blandingen, lidt ad gangen, brug en grydeske.
Tegn fire cirkler, med blyant, på bagepapir (brug evt. en tallerken som skabelon). Vend bagepapiret om, og læg det på en bageplade. Smør dejen ud efter cirklerne på papiret. Bag bundene ved 150 grader i 30 minutter, eller indtil overfladerne er blevet lysebrune. Sluk for varmen og lad bundene køle af i ovnen. Pil bundene af bagepapiret, og gem dem i køleskabet.

Chokolademousse:
Smelt chokoladen ved lav varme, over vandbad. Rør i det, mens det smelter. Pisk fløden. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til blandingen er lys og luftig. Tilsæt den smeltede chokolade, lidt efter lidt, og rør det hele godt sammen. Rør den piskede fløde i.

Smør rigeligt med chokolademousse på marengsbundene, og stabl dem ovenpå hinanden.

Indsendt af
d.
26.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.