Ovnstegt lammekølle

Lammekølle skylles og drysses med gode krydderier før det kommes i sølvpapir sammen med BBQ sauce og lægger nogle døgn i køleskab. Så er det klar til at komme i ovnen. Se hele opskriften.

Ingredienser

Skyl lammekøllen i koldt vand. Drys den med paprika, rosmarin og timian. Læg køllen på sølvpapir og hæld cirka 1 deciliter BBQ sauce over. Svøb køllen med sølvpapiret, gerne i flere lag, alt efter hvor tykt sølvpapiret er. Lad køllen ligge i køleskabet i 3-4 døgn. Vend den cirka 2 gange dagligt så krydderierne udnyttes.

Varm ovnen op til 200 grader. Kom lammekøllen (i sølvpapiret) i en bradepande med låg, og lad den stege i cirka 2 timer.

Servér med grøntsager, champignonsovs og kartofler. Køllen kan også grilles.

Indsendt af
d.
26.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.