Lammemørbrad – Opskrift på lammemørbrad

Det er ikke kun okse og svin som giver en lækker mørbrad. Lammemørbrad er super lækkert og vores opskrift viser dig hvordan du skal lave det hele.

Ingredienser

Sovs

Skær lammemørbraden i bøffer. Smelt smør på panden og brun bøfferne deri, krydr med salt, peber, rosmarin og timian. Kom kødet i et ildfast fad, og steg det videre i ovnen i 10-15 minutter ved 180 grader.

Rens grøntsagerne. Skær champignonerne i skiver og peberne i tern. Steg grøntsagerne i smør på en pande. Tilsæt fløde, rødvin/hvidtøl og sennep, og lad sovsen koge i 4-5 minutter. Kom bouillon i, og evt. maizenamel. Hæld sovsen over mørbradbøfferne, og servér med salat og flutes.

Indsendt af
d.
26.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.