Koteletter med fersken og karry

En dejlig måde at lave svinekoteletter.

Ingredienser

tilbehør

  • ris (eller kogte kartofler)

Slå æggene ud på en tallerken og rør dem sammen, drys rasp på en anden tallerken. Dyp koteletterne i æggesnapsen først, og vend dem i rasp bagefter. Steg koteletterne på en pande med margarine. Læg dem derefter i et ildfast fad, og kom fadet i ovnen, på 50 grader, det er kun for at holde dem varme. Skær ferskenerne i terninger (gem saften), og champignonerne i skiver (gem saften), og steg dem på panden i fedtet fra koteletterne. Tilsæt karry, saften fra ferskenerne, saften fra champignonerne og fløde, og lav en opbagt sovs. Hæld sovsen over koteletterne, og servér med ris eller kogte kartofler.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.