Sveskekage

Bund

Creme

Lad sveskerne ligge i blød i appelsinjuice / Grand Marnier i en halv time. Smelt chokoladen og margarinen over vandbad. Pisk æggeblommerne og 1 deciliter sukker sammen i en skål. Bland chokoladeblandingen sammen med æggesnapsen, og kom mel og nødder i. Tilsæt dernæst sveskerne sammen med juicen / Grand Marineren. Pisk æggehviderne stive i en anden skål, og kom 1 deciliter sukker i, lidt efter lidt. Rør dette forsigtig sammen med dejen. Bag i en springform (cirka 22 cm) ved 190 grader i 45-60 minutter. Kagen kommer til at synke lidt. Når den er bagt, vendes den over på et fad, og kanterne trykkes lidt for at gøre den lige.

Creme:
Smelt chokolade, margarine og sirup over vandbad. Lad det køle lidt af, og smør derefter et tyndt lag oven på kagen og på siderne. Lad kagen stå i 10 minutter, og kom så resten af cremen ovenpå. Pynt med pekannødder.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.