Chokoladekage uden mel

En opskrift på chokoladekage med creme.

Bund

Creme

Bund:
Smelt chokolade, margarine, sukker, kaffefløde, vanilleessens og salt sammen i en gryde, ved lav varme. Når det hele er smeltet sammen, skal blandingen afkøle lidt. Pisk æggene let i en skål. Hæld chokoladeblandingen i, og rør det forsigtigt sammen. Hæld dejen i en springform, og bag i 45 minutter ved 180 grader, eller indtil kagen løsner sig fra formens kanter. Sæt kagen i køleskabet, og lad den køle i mindst 6 timer.

Creme:
Smelt chokolade og margarine sammen i en gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen, og rør mælk og sirup i. Smør blandingen på kagens top og sider. Pynt den evt. med pisket fløde og granatæble. Bedst er det at gemme kagen i køleskabet, indtil den skal serveres.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.