Frisésalat med gorgonzola

Ingredienser

Fedtfattig

Skyl salaten grundigt, lad den løbe godt af i et dørslag eller slyng den tør. Del store blade i mindre stykker. Skær osten i små tern.

Rør saltet sammen med æblecidereddike og grøntsagsbouillon. Rør derefter senneppen i. Hæld olien i en tynd stråle, men der piskes kraftigt. Psik, til konsistensen er cremet. Smag til med salt, peber og sukker.

Hold fire hele valnøddekerner tilbage og hak resten groft. Rist hele og hakkede nødder på en tør teflonpande. Vend osteternene i salaten, hæld dressingen over og vend salaten et par gange.

Anret salaten i 4 portionsskåle, drys de hakkede nødder over og top med en hel nød på hver portion. Servér straks.

Indsendt af
d.
25.05.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.