Chokoladeroulade

En klassisk roulade med hakket chokolade og fyld med fløde og en smule rom eller cognac (kan udelades).

Roulade

Fyld

Roulade:
Pisk æggehviderne og tilsæt sukkeret, lidt efter lidt. Tilsæt kartoffelmel, eddike, vaniljeessens og hakket chokolade. Lav en papirsform af bagepapir, med cirka 2 cm sider, i cirka en almindelig bageplades længde og bredde. Brug 4 knappenåle eller tandstikkere til at holde bagepapirsformen sammen med i hjørnerne. Læg formen i en bradepande og hæld dejen i. Bag på midterste rille, ved 200 grader i 10 minutter. Åbn siderne på formen når kagen er klar, og skub den meget forsigtigt ud på bagepapiret på bordet.

Fyld:
Smelt chokoladen over vandbad, og lad den køle lidt af. Pisk fløden, og tilsæt rom / cognac og det smeltede chokolade. Smør fyldet på kagen og rul den sammen. Pynt med smeltet chokolade og bær. Lad den køle i en time, og servér den så.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.