Speltbrød

Speltbrød er sundere end almindeligt hvedebrød, da spelt indeholder mere protein og har et større indhold af magnesium, jern mm. Af samme grund har speltbrød også vundet frem i popularitet de seneste år.

Dette indeholder i øvrigt både dejlige frø og kerner, som giver et godt bid og A38, som gør brødet mere lækkert og luftigt.

  • Da jeg bagte speltbrødet skulle det have 45 minutter i ovnen før det var færdigt.

Til 1 stk

Fedtfattig

Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Hæld dejen i en mellemstor brødform, pynt evt. med græskarfrø. Bag brødet i 30-45 minutter ved 160 grader.

Ønsker du mere groft brød, kan du bruge 8 deciliter spelt og 2 deciliter rugmel.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.