Kokos og chokoladekage

Denne opskrift på chokoladekage med kokos og creme må du ikke snydes for.

Ingredienser

Creme

Bunde:
Pisk æggehviderne stive, og tilsæt sukker lidt efter lidt imens. Tilsæt kokosmel og chokolade. Bag bundene i to 22 cm forme, ved 150 grader i cirka 45 minutter.

Creme:
Piskede æggeblommer og flormelis. Smelt chokolade og margarine sammen over vandbad, og lad det afkøle lidt, hvorefter det blandes sammen med æggesnapsen. Pisk fløden. Smør lidt af cremen og fløden imellem bundene, og smør så resten oven på kagen, cremen først og så fløden. Godt er det at fryse denne kage, og servere den halv-frossen.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.