Opskrift på pandekager med fyld

Pandekager

Fyld

Pandekager:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt mælk, creme fraiche og æg. Smelt margarinen og rør den i dejen. Bag 10-12 tykke pandekager, læg dem på bagepapir, og lad dem køle af (ikke stable dem).

Fyld:
Kog risen efter anvisningen på pakken. Hak løget fint og steg det i margarine. Drys karry og all-around på. Tilsæt fløde, vand og grøntsagsbouillon. Lad dette koge ved svag varme i 5-8 minutter. Skær bananen i tykke skiver. Kom bananskiverne og risen på panden, og rør det hele godt sammen. Kom lidt fyld på hver pandekage, og fold dem sammen. Kom pandekagerne i et ildfast fad. Læg alufolie over fadet, og varm i ovnen et kort øjeblik. Servér med godt øl til.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.