After Eight kage

Bund

Fyld

Creme

Pynt

Bund:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør det godt sammen. Smør en springform, eller to mindre forme med lidt margarine. Hæld dejen i formen / formene, og bag kagen ved 180 grader i 35-40 minutter, (hvis der bruges en springform), eller 15-20 minutter, hvis der bruges 2 forme. Bruges der springform skal bunden skæres midt over på langs, så den bliver til to bunde.

Fyld:
Pisk margarine og flormelis sammen i en skål. Hak chokoladen, og kom det i. Rør det hele godt sammen, og smør fyldet imellem de to bunde.

Creme:
Kom sirup, vand og margarine i en gryde, og lad det koge ved kraftig varme i 2 ½ minut. Tag gryden af varmen, og lad cremen køle lidt ned. Hak chokoladen, og kom den i gryden. Rør det hele godt sammen, og hæld cremen over kagen. Kom kagen i køleskabet, og lad cremen størkne lidt. Pynt kagens sider med knuste hasselnødder.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.