Ostekage – Opskrift på ostekage

Med en bund af kiks og fyld med ost og chokolade er det en fremragende dessert.

Bund

Fyld

Chokoladecreme

Bund:
Kom kiks og malteasers i en skål sammen med brun farin. Smelt margarinen og kom den i. Kom bagepapir i en firkantet form. Kom blandingen i bunden og tryk den godt ned. Lad dette køle.

Fyld:
Varm ovnen op til 180 grader. Pisk flødeosten og sukkeret sammen. Kom æg i, og rør fyldet grundigt sammen. Del fyldet i to skåle. Smelt chokoladen ved svag varme, og kom det i den ene skål med fyld, tilsæt også kakao i denne skål. Kom peanutbutter i den anden skål med fyld. Kom chokoladefyldet oven på bunden i formen, og bag kagen i 30 minutter. Kom peanatbutterfyldet på, og bag kagen i yderligere 30 minutter. Lad den derefter afkøle.

Creme:
Kom sirup, vand og margarine i en gryde. Varm blandingen indtil margarinen er smeltet. Tag gryden af varmen, og lad blandingen stå og trække i 5 minutter. Hak chokoladen og kom den i gryden, og rør det hele godt sammen. Lad cremen køle til fingervarme, og smør det på kagen. Pynt evt. ostekagen med lilla drys.

Indsendt af
d.
28.12.07.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.