Is uden mælk

Til 4 personer

Dyp æggene i kogende vand i 10 sekunder. 3 æggehvider piskes stive og blandes derefter med vanillecremen. Brug en dejskraber.

4 æggeblommer og 1 æggehvide piskes luftige sammen med sukker og vanilje. Derefter blandes de med vaniljecremen, ved hjælp af en dejskraber.
Hæld blandingen i en form og kom den i fryseren. Isen skal tages ud lidt før brug, da den ellers er for hård at skære i.

Indsendt af
d.
30.12.07.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.