Artiskokker dampet med urter

Ingredienser

Fedtfattig

Tomaterne udblødes et par timer og hakkes fint. Stilkene skæres af artiskokkerne, og de koges 20 min.
Hvidløgene hakkes og svitses i olien sammen med de hakkede tomater og det kakkede skalotteløg.

Forårsløgene skæres i mindre stykker og tilsættes.

Bouillonen hældes ved og artiskokkerne sættes ned i urterne. Der tilsættes et drys salt og peber, og artiskokkerne simrer endnu 10-15 min. med urterne.

Artiskokkerne er kogt, når man kan hive et af de midterste, inderste blade af. Hvis der koger for meget bouillon væk, tilsættes mere væde.

Artiskokkerne anrettes portionsvis med urterne. Brød serveres til.

Indsendt af
d.
25.05.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.