Ising - Opskrift på ising med mango, rødbede og æble

Ingredienser

Fedtfattig

Riv citronskalen på den fine side af rivejernet. Blend skallen i en blender med persille, rasp og lidt salt.
Fold isingfileterne på midten, så de har samme tykkelse over det hele. Vend de foldede fiskefileter i persilleblandingen og steg dem ved svag varme på panden i lidt olivenolie i 3 minutter på hver side.

Imens fisken steger, laves salaten. Mango, rødbeder og æbler skrælles og rives på den grove side af rivejernet. Kom det i en skål og tilsæt saften fra en halv citron, ½ teskefuld olivenolie, salt og peber.

Ved servering portionsanrettes isingfileterne på en bund af salaten. Der kan eventuelt pyntes med lidt persille.

Kan serveres med f.eks. kogte eller ovnstegte kartofler.

Indsendt af
d.
07.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.