Spansk tapas

Simpelt og godt. På ægte, spansk tapas-manér laves denne ret af få, men kraftfulde ingredienser. De stegte champignoner suppleres skønt af skinketern eller bacon, som således tilføjer umami blandet med grøn, frisk persille.

  • Med de fine farver vil denne tapas se flot ud på det spanske bord.

Til 6 personer

Vask champignonerne og pil stokken ud, så de er hule inden i. Dup champignonerne med et stykke citron (det forhindrer champignonerne i at blive brune). Steg champignonerne på panden i lidt olivenolie med den hule side nedaf. Imens blandes skinketern og hakket persille. Når champignonerne har fået lidt farve, vendes de og fyldet kommes i. Steg i et par minutter mere (gerne under låg). Drys med salt og peber. Serveres mens de er lune.

Indsendt af
d.
10.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.