Rejer og ris

Til 12 personer

pynt

Risene koges og kommes i et dybt fad. Kom 2 spiseskefulde salt ved, når du koger risene.
Når risene er kolde hældes asparges i, bland det sammen. Gem aspargesvandet til dressing. Æg halveres og stikkes ned mellem ris og asparges.

Bland creme fraiche, mayonnaise, salt, cirka 2 spiseskefulde peber, ravigottesauce og citronsaft. Hæld det over risblandingen, når den er helt kold. Dressingen skal smage af meget, så prøv dig frem med salt og ravigottesauce. Den skal røres lidt tyndere med aspargesvandet. Den skal kunne trække ned gennem risene, men den må samtidig ikke være for tynd. Hæld den over risene og stil retten koldt til dagen efter.
Rejerne lægges ovenpå, og det hele pyntes med tomatbåde, agurk og citronskiver, karse og evt. kaviar. Lune flutes serveres til.

Tips:
Dette er en supergod forret, men man skal huske at komme meget salt i risene, og dressingen skal også smage af noget, da både ris, æg og asparges er ret neutrale.

Indsendt af
d.
17.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.