Stegte fjeldryper

Ingredienser

Sovs

Rens ryperne og fjern indvoldene. Vask fuglene godt i koldt vand, så alt blod og urenheder skylles væk. Dup dem tørre. Kom bacon i fuglene. Brun ryperne på en pande, og kom dem derefter i en gryde. Kom 1-2 deciliter vand på panden og lad det koge op, kom dernæst vandet i gryden til ryperne og tilsæt mælk, yderligere vand og salt. Lad dette koge i 1- 1 ½ time. Tag ryperne op og læg dem på et fad. Si suppen og lav sovs. Jævn sovsen med mel eller smørbolle. Smag til med ribsgelé, rygeost og myseost. Kom fløden i. Pil bryststykkerne af rypen og servér sammen med sovsen, samt brunede kartofler, kogte æbler og grøntsager.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.