Kage med pærer

Ingredienser

Sylte

  • dadler
  • Saft fra en pæredåse
  • Halve pærer fra dåse til pynt

Tag 3 lige store glas. Kom de 3 æg i det ene glas. Kom sukker i det andet glas, sådan at det er lige så meget fyldt op, som glasset med æggene. I det tredje glas kommes der 2 spiseskefulde kartoffelmel, 2 teskefulde bagepulver og derefter mel, sådan at glasset bliver fyldt, som de to andre.
Tag en skål og pisk æg og sukker sammen, og tilsæt de tørre ingredienser lidt efter lidt. Bag kagen i en springform eller 2 mindre forme, ved 180 grader. Kagen er klar, når man stikker i den med en kødnål, og dejen ikke hænger fast på kødnålen.

Sylte:
Kog dadlerne i pæresaften. Smør den derefter i et jævnt lag over kagen, og pynt med halve pærer.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.