Fyldt and

Ingredienser

Pynt

Sovs

Bland salt, peber og timian sammen og gnid halvdelen ind i ænderne. Læg dem på en rist. Skær frugterne i små stykker (med skræl), pil løget og skær det ligeledes småt. Fyld ænderne med frugt og løg, og kom resten i en bradepande og hæld portvin over. Drys resten af krydderierne over fuglene, og læg bacon på. Kom risten i ovnen, og placér bradepanden under risten. Lad det hele stege i cirka 80 minutter ved 180 grader. Hæld væske fra bradepanden over fuglene en gang imellem. Skru varmen op til 220 grader og steg videre i 10 minutter.
Si indholdet fra bradepanden ned i en gryde. Lad sovsen koge op. Smag til med portvin, krydderier, saften fra en appelsin og en citron.
Servér anden på et fad, pyntet med appelsinskiver, persille og sovs til.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.