Kage med nougat

Ingredienser

Læg bagepapir på en plade og fold kanterne op, således, at der bliver en firkantet form med lave kanter. (Brug evt. clips til at holde kanterne sammen med). Smør bagepapiret med lidt margarine.
Pisk æg og sukker til blandingen bliver lys og luftig. Kom margarine i lidt ad gangen. Kom de tørre ingredienser og nøddekernerne i. Rør dejen godt sammen. Hæld dejen i papirskuffen, og bag ved 175 grader i 15 minutter på den midterste rille. Vend kagen ud på et sukkerdrysset bagepapir og fjern ”papirskuffen.” Læg en fugtig klud over kagen, og lad den køle af.
Varm kaffe og nougat i en gryde, indtil nougaten smelter. Lad det køle. Kom fløde i lidt efter lidt. Smør cremen på kagen, og rul den op til en roulade. Kom kagen i fryseren. 1 time inden kagen skal spises, skal den lægges i køleskabet, således at kagen tøer op, mens nougatcremen forbliver frosset.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.