Tarelli

Ingredienser

1. Hæld det varme vand i en skål og drys tørgæren i. Lad det stå i 5 min. til det begynder at skumme let.

2. Bland hvedemel, durum, fennikelfrø og salt i en skål, tilsæt derefter gærvæsken sammen med hvidvinen og olivenolien. Bland ingredienserne godt sammen til du har en god og fast dej. Kom dejen ud på et meldrysset bord og ælt dejen godt i ca. 10 min. Form derefter dejen til en kugle.

3. Hæld lidt olie i en skål og vend dejkuglen rundt i skålen. derefter dækkes skålen til med plastfilm. Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 1 time til dobbelt størrelse.

4. Vend dejen ud på det meldrysset bord og del den i 3 lige store klumper. Arbejd med en af gangen og lad resten være pakket ind i plastfilm. Tag et lille stykke dej på størrelse med en vindrue og tril den til en 10 cm lang pølse. Form pølsen til en ring og tryk enderne godt sammen.
Form resten på samme måde.

5. Bring en gryde vand i kog og læg ringene (nogle
stykker ad gangen) i med en hulske. Lad dem koge i ca. 1 min til de stiger op til overfladen. Tag dem op og læg dem på et viskestykke.

6. Læg de kogte ringe på en bageplade beklædt med
bagepapir og bag dem i ca. 45 min. 175 C til de er
sprøde og lysebrune. Sluk for ovnen, sæt lågen på klem og lad brødringene køle af i ovnen i 10 min. inden de lægges til afkøling på en bagerist.

Dertil er der frit valgt hvad man vælge at spise til brødet.
Det kunne være en god og sprød rucolasalat, tørrede tomater og en god parmaskinke.

Indsendt af
d.
07.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.