Chokoladekage med nødder

En dejlig chokoladekageopskrift med nødder.

Smørcreme

Kagen

Creme

Varm ovnen op til 175 grader. Pensl en 26 cm form med margarine. Kom sukker, mel og margarine i en blender i 1 minut. Sæt det til side. Bland bagepulver og creme fraiche sammen, og sæt også det til side.

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Pisk margarine og sukker sammen i en anden skål. Kom æggene i, et ad gangen, og rør godt ind imellem. Kom creme fraicheblandingen i. Tilsæt likør og vaniljeessens. Kom melblandingen i, og tilsæt til sidst nødder og chokolade. Rør det hele sammen, stille og roligt. Hæld dejen i formen, og smør sukker, mel og margarineblandingen over. Bag i 40-50 minutter.

Smelt chokolade og palmin sammen over vandbad, lad det køle lidt, og tilsæt derefter likør. Hæld cremen over kagen, og servér den varm med is eller pisket fløde.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.