Bananroulade

Roulade med bananer og flødeskum. Man laver en særlig dej, fylder ingredienser på og ruller det op som en roulade.

Ingredienser

Pisk æg og sukker sammen. Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt. Hæld dejen i en firkantet form (cirka 30x40 cm), og bag ved 175-200 grader i 5-8 minutter. Læg bagepapir på bordet, og drys det med sukker.

Når kagen er bagt, vendes den ud af formen og op på bagepapiret. Læg en fugtig klud over, og lad den køle. Smør derefter kagen med pisket fløde, og læg skiveskårne bananer over. Rul kagen op som en roulade. Velbekomme.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.