Oksefilet i ovn

Ingredienser

Sovs

Brun kødet på alle sider på en pande med lidt smør. Krydr med peber, og læg kødet på en rist. Kom risten i ovnen og en bradepande under. Steg kødet ved 150 grader i 10-15 minutter. Tag det ud, og salt det. Pak kødet i sølvfolie, og lad det stå og trække i 10-15 minutter. Skær det derefter i meget tynde skiver.

Sovs:
Skær løget og champignonerne i skiver, og steg det i en gryde med lidt smør. Drys melet over og kom creme fraiche, vand og bouillon i. Rør godt, og lad det simre ved svag varme i 5-10 minutter. Tilsæt kulør og Madeira, og herefter må sovsen ikke koge. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.