Lam med rosmarin og timian

Opskrift med let krydret lammekølle. Oplagt valg til påskemiddagen.

Ingredienser

Sovs

Skyl kødet og gnid det med hvidløg. Bland krydderierne og olien sammen, og pensl kødet med blandingen. Lad kødet stå og trække i køleskabet i mindst 4-6 timer. Kom kødet i en bradepande, og drys salt over. Steg ved 160-180 grader i 1½ - 2 timer. Når der er en halv time tilbage af stegetiden, hældes der vand i bradepanden.

Sovs:
Steg løget klart i smør. Kom peber i, og lad det simre i 1 minut. Rør mel i, og bag det op med en blanding af bouillon og vand (7 deciliter i det hele). Tilsæt sennep, ribsgelé og creme fraiche, og rør det hele sammen. Kom lidt kulør i, og lad det koge i 5-7 minutter.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.