Ovn-brød

Ovnret med asparges, tomater, ananas og mange andre spændende ingredienser.

Ingredienser

Knæk aspargesene i mindre stykker, og kog dem i letsaltet vand, til de er bløde. Bland creme fraiche, krydderier, ananas- og aspargessaft sammen i skål. Skær brødets kanter fra, og skær derefter brødet i terninger. Skær tomaterne i skiver. Skær asparges og ananas i mindre stykker. Kom brødet og grøntsagerne i creme fraiche blandingen. Smør et ildfast fad med lidt margarine, og hæld blandingen deri. Riv osten og drys den over. Bag ved 210 grader i 20-30 minutter. Serveres lunt.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.