Krebsehaler – Opskrift med krebsehaler

Til denne lækre opskrift med krebsehaler bruges pasta og man laver en dejlig sovs og kommer det hele i et fad sammen og stiller det på køl.

Ingredienser

Sovs

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skyl salaten og skær den groft. Skær krebsehalerne/ rejserne groft.

Sovs:
Bland creme fraiche og fløde sammen. Hak persille og dild, og kom det i, sammen med presset hvidløg og parmesan. Smag til med salt.

Læg salat, pasta, sovs og krebsehaler/rejer lagvist i et fad. Slut af med sovs og krebsehaler / rejer. Stil på køl i 20-30 minutter. Pynt med dild. Velbekomme.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.