Løgtærte – Opskrift på løgtærte

Løg i en tærte er obligatorisk, mens masser af løg er intet mindre end en omnipotent magt, som allestedsnærværende giver tærten en himmelsk smag, som kun bliver mere paradisisk af sprøde baconbidder. Er der rester tilbage, kan de sagtens få et meningsfyldt efterliv på frokostbordet dagen efter.

  • Tærte med løg og bacon.

Til 4 personer

Tærte

Fyld

Tærte:
Opløs gæren i lun mælk, tilsæt olie og æg. Kom mel og krydderier i. Ælt dejen godt. Rul dejen tynd på et meldrysset bord. Kom den i et 20-30 cm tærtefad. Lad den hæve, imens fyldet blandes.

Fyld:
Skær bacon i strimler og løgene i skiver. Brun på pande i 5-10 minutter. Bland creme fraiche, ost og æg sammen. Tilsæt krydderier. Drys løg og bacon på dejen og hæld creme fraiche blandingen over. Bag ved 200 grader i 25-30 minutter. Servér med salat.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.