Oksemørbrad i ovn

Denne opskrift på oksemørbrad i ovn er både populær og velsmagende. Serveres med ris og salat.

Ingredienser

Rens kødet for sener og fedt. Gnid det med salt og peber, og brun det i lidt smør. Kom det i et ildfast fad og steg det i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader. Lad det stå og trække i 10 minutter, og skær det derefter i 1 cm skiver. Bland smeltet margarine, presset hvidløg, salt og peber sammen. Skær agurkerne og peberne i mindre stykker. Kom kødstykkerne i det ildfaste fad igen. Drys peber og agurker over. Hæld fløde- og smørblandingen over. Steg ved 250 grader i 5-8 minutter. Servér med ris og salat.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.