Lam på grill

Ingredienser

Drys timian, salt og peber over kødet. Steg champignon og løg møre i lidt margarine. Kom det i en blender sammen med mel, fløde og smøreost, og blend i et par minutter. Hæld blandingen i en gryde, og lad den koge op under omrøring. Tag gryden af varmen og kom brødkrummerne i. Smag til med salt og peber.

Smør blandingen på kødet og rul det op. Luk med tråd. Krydr kødrullen med timian, salt og peber.
Varm grillen.

Grill kødet i cirka 2 timer på et roterende spyd. Læg en bakke under kødet (til at opsamle fedt). Pensl kødet en gang imellem med smeltet margarine.

Det er også muligt at grille kødet i en bakke i cirka 1 time. Lad kødet stå og trække i 20-30 minutter. Servér med bagte kartofler og salat.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.