Grydekylling med hvidvin

Kraftfuld grydekylling med bl.a. hvidvin, tomat, løg og intense oliven. Nem at lave.

  • God kyllingeret med inspiration fra Middelhavet.

Ingredienser

Skær kyllingen i 6-8 stykker. Drys stykkerne med salt og peber, og vend dem i mel. Brun kyllingestykkerne i lidt margarine, i en gryde. Tilsæt løg. Tilsæt hvidvin når løget er blevet mørt. Flå tomaterne, skær dem i både og kom dem i gryden. Kog ved svag varme i 10 minutter. Skær hvidløgsfeddene halvt over, på langs, og kom dem i gryden. Lad dette småsimre i 10 minutter og kom olivenerne i. Smag til med salt og peber, og drys persille over. Servér med ris og flutes.

Indsendt af
d.
19.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.