Indbagt oksekød

En masse gode grøntsager og hakket oksekød kommes i butterdejen før det sættes i ovnen i en time.

Til 4 personer

Tø butterdejen op. Rens champignon og skær dem i skiver, svits dem på panden. Hak peberfrugten, løg og evt. oliven. Varm ovnen op til 200 grader. Pisk æggene sammen og rør dem i kødet, men gem lidt æg til pensling. Rør krydderierne, grøntsagerne og melet i kødet.
Rul butterdejen ud til en firkant, kom farsen på, og luk dejen. Pensl dejen med æg. Bag ved 200 grader i en time. Servér med bagte kartofler, salat og evt. kogte bønner.

Indsendt af
d.
29.01.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.