Pariserbøf

Pariserbøffen er blevet retro. Denne er lavet på den traditionelle facon med en god klat margarine. Specielt sund er den derfor ikke, men den holder stadig - f.eks. som en lækker, hurtig frokostret. Hæv kvaliteten ved at bruge gode råvarer.

  • En nem, men ikke fedtfattig opskrift.

Til 2 personer

Bøfferne bliver bedst, hvis du bruger oksekød af høj kvalitet.

Riv løg, hak kapers og rødbede. Kom det hakkede kød i en skål og bland de netop hakkede ingredienser i. Bland vand og æg i og miks det hele godt sammen.

Læg brødskiverne frem. Lav farsen til kvadratiske bøffer – antallet skal svare til antallet af brødskiver - og læg dem på brødskiverne. Steg dem i det meste af margarinen med brødsiden opad. Kom resten af margarinen på panden og vend bøfferne. Krydr med salt og peber efter smag.

De er færdige, når brødsiden er knasende og gylden. Flyt pariserbøfferne over på et opvarmet fad.

Dekorer evt. med løgringe og rå æggeblomme og de er klar til servering.

Indsendt af
d.
11.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.