Herregårdskoteletter

Til 1 person

Kom rigeligt smør på panden. Kom sennep på den ene side af koteletterne. Kom koteletterne på panden, når smørret er brunt, med sennepssiden nedad og steg i cirka 2 minutter. Smør sennep på den anden side. Vend koteletterne og steg cirka 2 minutter igen.

Kom hindbærmarmelade på, skru lidt ned for varmen og vend koteletterne. Kom hindbærmarmelade på den anden side og vend igen, efter cirka 2 minutter. Krydr med paprika og vend efter cirka 1 minut. Kom paprika på den anden side og vend. Kom engelsk sovs på og vend efter 1 minut. Kom engelsk sovs på den anden side og vend. Lad det nu stå og simre til koteletterne er gennemstegte, og tag dem så af.

Kom fløde eller mælk på panden, alt efter hvor fedtfattig sovsen skal være, og kog op. Smag til med salt, peber og evt. lidt ekstra sennep. Servér ris til.

Indsendt af
d.
06.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.