Kokoskage med chokolademousse

Kokosbund

Chokolademousse

Varm ovnen op til 150 grader og smør en 24 cm form (med løs bund) med margarine. Pisk æggeblommer og sukker sammen, tilsæt kokosmelet. Hæld dejen i formen og bag i cirka 35 minutter. Køler ned et stykke tid. Læg bunden på en kagetallerken og læg ringen fra formen rundt om den.

Chokolademousse:
Smelt margarine og chokolade over vandbad, eller i mikrobølgeovn. Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen. Kom chokoladeblandingen i. Pisk fløden og rør den i blandingen. Hæld chokolademoussen over kagen, og lad den køle til moussen bliver stiv. Pynt med frugt, evt. granatæbler.

Indsendt af
d.
08.02.08.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.